• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • Scherpste prijzen

    van heel Nederland

WhatsappWhatsapp (binnen kantooruren)
Zoeken

Ring acculaders & smart chargers

Als het gaat om acculaders en smart chargers wilt u natuurlijk zeker zijn dat deze goed werken. En bij de producten van het topmerk Ring Automotive kunt u daar zeker op rekenen. De Ring autoladers en smart chargers helpen u om het beste uit uw autobatterij te halen.

Alles voor batterijonderhoud
Bij Autolampen.nl kunt u terecht voor de betrouwbare Ring acculaders en smart chargers. Ring heeft een breed aanbod aan producten die helpen bij het opladen, beschermen en repareren van de batterij. Op die manier kunt u altijd het beste uit uw autobatterij halen. Of het nu gaat om de Ring acculaders of de Ring smart chargers, het zijn allemaal producten van topkwaliteit die goed voor uw autobatterij zorgen.

Ontdek de producten
Op deze pagina kunt u zien welke Ring acculaders en Ring smart chargers wij momenteel in het assortiment hebben. Naast de acculaders en smart chargers hebben wij nog meer producten van dit merk in onze webshop zoals Ring dashcams en Ring bandencompressoren. Het zijn allemaal producten van degelijke kwaliteit waar u op kunt rekenen.

Betrouwbaarheid voor een zeer scherpe prijs
Bij Autolampen.nl kunt u de betrouwbare Ring acculaders en smart chargers voor de allerscherpste prijzen bestellen. Bekijk op uw gemak alle producten en maak de keuze voor de acculader en/of smart charger die het beste aan uw wensen voldoet. Wij bezorgen deze vervolgens op de door u aangegeven locatie. U hoeft er uw stoel niet voor uit te komen. Dat is de service van Autolampen.nl.

 

Ring Smart Charger 6V/12V - Autolampen.nl
€42,50
Laad, bescherm en repareer uw 6V- en 12V-batterijen
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Ring Slim Smart Charger 4A - Autolampen.nl
€59,95
4A Smart Charger met ‘fast charge’ optie
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Ring Advanced Smart Charger 6A - Autolampen.nl
€97,95
6A Smart Charger met ‘fast charge’ en ‘battery repair’
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Ring Battery Charger 12V 6A- Autolampen.nl
€47,50
Ring Battery Charger 12V 6A
* Incl. btw Excl. Verzendkosten