• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende dag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Osram inspectielampen

De inspectielampen van Osram zijn niet voor niets zo populair, zelfs bekroond als beste inspectielampen. Met een breed aanbod Osram inspectielampen is er voor ieder wat wils. Van hele smalle inspectielampen tot inspectielampen die in alle richtingen te roteren dan te draaien zijn. Koop uw nieuwe Osram inspectielamp voor een zeer scherpe prijs bij Autolampen.nl.

De Osram inspectielampen kunnen zelfs in de moeilijkste werkplaatsen presteren. Ze zijn ontworpen voor professionele technici, maar voor iedereen goed te gebruiken. De lampen zijn slijtvast en superhelder. Dankzij het ruime assortiment is er voor elke behoefte wel een goede lamp beschikbaar. Van kleine zaklampen tot inspectielampen en lampen die alle plekken onder de motorkap goed kunnen belichten.

Ontdek het aanbod
Op deze pagina kunt u zien welke Osram inspectielampen we momenteel in ons assortiment hebben. Bij iedere inspectielamp krijgt u een uitgebreide omschrijving, inclusief een opsomming van de kenmerken. U ziet ook direct wat de scherpe prijs van de lamp is (exclusief verzendkosten). En daarbij weet u zeker dat u bij ons zeer voordelig uit bent. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste producten van het merk Osram. Kom dus regelmatig terug om het actuele aanbod te bekijken.

Bestel uw inspectielamp eenvoudig online.
Heeft u een Osram inspectielamp op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze heel eenvoudig online. Leg de gewenste inspectielamp in uw winkelwagen, vul uw gegevens in en betaal via PayPal of iDEAL. Wij regelen vervolgens dat de inspectielamp snel op het door u gewenste adres bezorgd wordt. Makkelijker kan het haast niet!

Filter

Osram LEDinspect UTILITY1000 - Autolampen.nl
€74,95
Een veelzijdige utility lamp die draaibaar en kantelbaar is.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram LEDinspect SLIM MAX1000
€69,95
Slanke inspectielamp met meerassige rotatie en kanteling
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

OSRAM LEDinspect® TWIST 250
€64,95
Meermaals bekroonde inspectielamp met hoge lichtopbrengst
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram LEDinspect POCKETB200
€15,95
Een slanke inspectielamp voor licht in nauwe ruimtes
* Incl. btw Excl. Verzendkosten