• Officiële Partner Osram

  Top kwaliteit autolampen

 • Scherpste prijzen

  Van heel Nederland

 • Gratis verzending

  Bij bestelling v.a. € 50,-

Zoeken
Hook'd -

Hook'd -

€13,95
Artikelnummer: hookd

Get Hook’d!

Hook’d is een nieuw, 100% Nederlands product ontworpen om één of twee boodschappentassen op zeer eenvoudige wijze aan de bagagedrager te kunnen hangen. Gereedschap of ander bevestigingsmateriaal is niet nodig.

Nu de plastic tas in de winkel verkocht moet worden vervoeren steeds meer mensen hun spullen met boodschappentassen. Wanneer deze met de fiets vervoerd worden blijken deze tassen vaak te groot voor de meeste fietstassen en worden ze aan het stuur gehangen of met 1 hand op de bagagedrager vastgehouden en op die manier vervoerd.

Veiligheid

Wij vinden veiligheid en milieu heel belangrijk en we zien mensen graag zoveel mogelijk gebruik maken van de fiets. Daarom hebben we een product ontwikkeld waarmee 1 of 2 willekeurige boodschappentassen aan de bagagedrager bevestigd kunnen worden. Zo ontstaat er een modulair fietstassen systeem. Veilig en makkelijk.

Hook’d stimuleert een veilig gebruik van vervoer op de fiets, geen tassen meer aan het stuur!

Milieu

100% Nederlands

 • Hook’d is 100% Nederlands product, gemaakt van 100% in Nederland gerecycled PE materiaal en is in Nederland geproduceerd.

Vervangt je fietstassen

 • Hook’d vervangt de dure fietstas, is eenvoudiger in gebruik, geen gedoe met het in de fietstas proppen van de volle boodschappentassen, geen natte fietstas meer door blootstelling aan de elementen, de fiets past altijd in het fietsenrek omdat Hook’d in de boodschappentas mee naar binnen gaat.

Geschikt voor herbruikbare tassen

 • Hook’d stimuleert het gebruik van duurzame boodschappentassen, en vermindert het gebruik van plastic tasjes. Hook’d past daardoor in het EU beleid waarin het gebruik van plastic tasjes teruggedrongen wordt.

Duurzaam en sterk

 • Hook’d is duurzaam, sterk, licht, aantrekkelijk vormgegeven, geschikt voor één of twee tassen, en zeer eenvoudig in gebruik.

Maakt fietsen toegankelijker

 • Hook’d stimuleert fietsgebruik, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving en minder CO2 uitstoot.

Goed voor het Milieu

 • Hook’d past in het streven naar duurzaamheid en een beter milieu.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen