• Officiële Partner Osram

  Top kwaliteit autolampen

 • Authorized Dealer Philips

  De nummer 1 in autolampen

 • Scherpste prijzen

  van heel Nederland

WhatsappWhatsapp (binnen kantooruren)
Zoeken
Philips GoPure 5212

Philips GoPure 5212

€149,95
Artikelnummer: PHGOPURE
Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Philips GoPure 5212

De Philips GoPure 5212-filtertechnolgie verwijdert stoffen die uw auto binnenkomen waaronder allergenen, bacteriën, virussen en uitlaatgassen. Daarnaast verwijdert het 90% van de pollen in de lucht.

Bescherm uw inzittenden en uzelf tegen uitlaatgassen van ander verkeer zoals vrachtwagens. De Philips SelectFilter Plus-technologie behandelt stikstofdioxide (NO2) met een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 13 m3 per uur en zwaveldioxide (SO2) met 7,9 m3 per uur, zodat u en uw gezin vol vertrouwen kunnen ademen.

Krachtige en effectieve luchtfiltratie

 • Filtert ultrafijne deeltjes> 0.015um, inclusief virussen
 • Verwijdert giftige gassen zoals uitlaatgassen uit uw auto
 • Verwijdert effectief> 99% van de bacteriën in de lucht
 • Exclusieve gecertificeerde SelectFilter Plus-filtertechnologie
 • Verwijdert 90% van de pollenallergenen in de lucht

Verwijdert gevaarlijke kleine deeltjes

Fijne inhaleerbare deeltjes vormen het meest ernstig gezondheidsrisico, omdat ze kunnen krijgen diep in de longen. Philips unieke SelectFilter Plus-filtratie technologie, verwijdert ultrafijne deeltjes,bacteriën of virussen zo klein als 0,015 micron vanuit de lucht in uw auto. Dit bevat virussen in de lucht zoals influenza A of SARS coronavirussen, hepatitis B en voet- en mondziekte (MKZ).

Eenvoudig en gemakkelijk te installeren

Met een 12V-voedingskabel van 4 meter kan dat installeer de GoPure eenvoudig overal binnenuw voertuig. Sluit de kabel aan op de sigarettenaanstekerpoort en gebruik vervolgens de bevestigingsaccessoires om het apparaat te positioneren waar je wilt, zoals de armleuning,hoofdsteun of onder de stoelen. Om ervoor te zorgen dat u zich op het rijden concentreert, biedt de GoPure 5212 wordt automatisch in- en uitgeschakeld met het starten van uw auto. U kunt gewoon in de auto springen en genieten van een oase van frisse en schone lucht.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen