• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Ring dashcam

Bent u op zoek naar een dashcam waarmee u verkeerssituaties in goede kwaliteit kunt vastleggen? Overweeg dan zeker een dashcam van het topmerk Ring Automotive. De Ring dashcams beschikken over de nieuwste technologie waardoor ze niet alleen goede opnames maken, maar ook zuinig in gebruik zijn. En de Ring dashcams kunt u voor de scherpste prijzen online bestellen bij Autolampen.nl.

Waarom een dashcam?
Tijdens een autorit kunt u onverwachts in een vervelende verkeerssituatie terechtkomen. Een dashcam registreert alles wat er voor u op de weg gebeurt tijdens uw autoritten, waardoor u altijd beschikt over goede bewijslast. De dashcam is een kleine dashboard camera met een grote hoek voor het opnemen van beelden. Deze beelden kunt u achteraf bekijken via de computer.

De voordelen van Ring dashcams
Met de Ring dashcam heeft u een goede kwaliteit dashcam in uw bezit. Een dashcam die gebruikmaakt van G-sensor technologie en beschikt over een fullcolour scherm, evenals GPS en uitstekende nachtprestaties. Deze dashcams zijn bovendien allemaal voorzien van een Start / Stop knop om te voorkomen dat de batterij snel leeg is. Er zijn meerdere dashcams waar u uit kunt kiezen zoals een extra kleine camera of een widescreen dashcam.

Voordelig een Ring dashcam bestellen
Een Ring dashcam bestelt u voordelig bij Autolampen.nl. Op deze pagina ziet u het huidige aanbod met dashcams. Bekijk de mogelijkheden, bestel uw nieuwe dashcam en binnen no time zorgen wij ervoor dat u goede opnames kunt maken in uw auto! Ontdek de service van Autolampen.nl.

Filter

Geen producten gevonden...