• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Osram EV laadkabel voor een elektrische auto

Steeds meer autobezitters zijn op zoek naar een laadkabel voor hun elektrische auto, aangezien deze auto’s steeds populairder worden. Daarom heeft Autolampen.nl nu ook de EV laadkabel in het assortiment voor uw elektrische of hybride auto. Zoals u van ons gewend bent is deze oplaadkabel voor de auto van het topmerk Osram.

 

Kies ervoor een laadkabel voor uw elektrische of hybride auto te kopen uit ons ruimte assortiment

Wij bieden een breed assortiment aan EV laadkabels van het merk Osram aan. Deze laadkabel is ontworpen voor verschillende voertuigen, van de plug-in hybride auto tot de volledig elektrische auto. Wij bieden in totaal zeven verschillende soorten kabels aan voor elk soort gebruik. Voor het laden bij een laadstation, onderweg, op het werk of thuis in een conventioneel stopcontact: Autolampen.nl heeft de juiste laadkabel voor uw hybride of elektrische auto. Wij hebben tevens acculaders van het merk Osram in ons assortiment.

 

Topkabels van Osram

Elk soort oplaadkabel voor uw auto die wij aanbieden is van het topmerk Osram. Deze kabels zijn van topkwaliteit en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor zijn is de oplaadkabel voor uw auto beschermd tegen het binnendringen van stof en water (norm IP65) en schokbestendig (norm IK10). Daarnaast zijn de laadkabels TUV-getest. Onze zijn laadkabels 5 meter lang, hebben een ergonomisch ontworpen handgreep en zijn voorzien van een opbergkoffer.

 

Kies voor betrouwbare service

Bij Autolampen.nl kunt u dus terecht voor een oplaadkabel voor uw auto. Wij kopen deze direct in bij Osram zodat wij de oplaadkabel voor uw auto kunnen aanbieden tegen de scherpste prijzen. Naast kabels bieden wij ook autolampen van het merk Osram aan. Bekijk op uw gemak alle EV laadkabels of bekijk onze andere accessoires voor uw wagen. Wij bezorgen deze op de door u aangegeven locatie. Voor de service van Autolampen.nl belt u naar +31(0)71 5899 326 of stuurt u een e-mail naar [email protected].

Filter

Osram laadkabel type 2/1 - 16A - 5PIN | 1 fase
€199,00
Osram laadkabel type 2/1 - 16A - 5PIN | 1 fase 5 meter kabel
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram laadkabel type 2/1 - 32A - 5PIN | 1 fase
€199,00
Osram laadkabel type 2/1 - 32A - 5PIN | 1 fase 5 meter kabel
* Incl. btw Excl. Verzendkosten