*** Vanwege het coronavirus kunt u tijdelijk niet afhalen ***
  • Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • Scherpste prijzen

    van heel Nederland

WhatsappWhatsapp (binnen kantooruren)
Zoeken

Motor

Of het nu gaat om de koplamp of knipperlichten van de motor, bij ons kunt u alle soorten motorverlichting kopen. Een halogeenlamp, een gloeilamp of xenon motor lampen, wij hebben elk motorlampje in ons assortiment en deze zijn gemakkelijk en snel te kopen in de webshop. En dat allemaal voor een hele scherpe prijs: de scherpste prijzen van heel Nederland!

 

Xenon, halogeen, led of gloeilamp voor de motor kopen

Bij ons heeft u de keuze uit xenon, halogeen, led verlichting of gloeilampen voor uw motor, die u gemakkelijk kunt kopen in de webshop. Ook voor de motor hebben we een compleet assortiment. We leveren lampen die veel meer licht geven of juist een lichtkleur geven waardoor u meer mee opvalt in het verkeer.

 

Bekende merken voor elk motorlampje

Of het nu gaat om de knipperlichten van de motor of een ander motorlampje, in onze webshop vindt u de motorverlichting van de bekende merken. Eén van deze merken is Osram, waarvan wij ook officieel distributeur zijn. Wij kopen rechtstreeks in en kunnen daardoor extra voordelige prijzen bieden. Dat is in uw voordeel!

 

Bestel online

Voor nieuwe motorverlichting hoeft u de deur niet meer uit, u kunt deze namelijk heel makkelijk online bestellen in onze webshop. Van knipperlichten voor de motor tot de koplamp, van gloeilamp tot xenon, bestel uw motorverlichting eenvoudig online! Voor elk motorlampje kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie of hulp bij bestellen, bel je naar +31(0)71 5899 326 of stuur een e-mail naar [email protected]. In onze webshop kunt u veilig betalen met iDEAL of PayPal.