• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Osram Cool Blue Boost

Osram Cool Blue BoostCBB

De Osram Cool Blue Boost lampen zijn heldere, witte halogeenlampen met een blauwe tint. Deze zijn alleen geschikt voor off-road gebruik en dus niet voor de openbare weg (in de EU). Ze geven tot 50% meer licht vergeleken met andere blauwe gecoate halogeen autolampen.

Halogeenlampen met blauwe coating

De Osram Cool Blue Boost lampen zijn helder wit en hebben een blauwe coating. De helderheid is onder andere mogelijk door de kleurtemperatuur tot 5000 K. U bestelt de Osram Cool Blue Boost lampen bij Autolampen.nl in diverse varianten, dus u kunt hier altijd de juiste variant vinden. Het zijn allemaal sets van twee lampen, dus u heeft voor een auto maar een set nodig.

Official Osram dealer

Wij zijn official dealer van het merk Osram en kunnen de lampen daardoor rechtstreeks uit voorraad en voor een hele scherpe prijs aanbieden. Daar profiteert u dus van als u bij Autolampen.nl bestelt. Wij durven zelfs te stellen dat we de scherpste prijzen van Nederland bieden, en dat geldt ook voor de Osram Cool Blue Boost lampen.

Osram Cool Blue Boost lampen bestellen

Heeft u interesse in de Osram Cool Blue Boost lampen en wilt u deze snel en makkelijk in huis hebben? Bestel ze dan heel eenvoudig in onze webshop. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van uw gegevens en afrekenen via iDeal of PayPal. Wij komen de autolampen vervolgens bij u bezorgen. U hoeft hier dus niet voor op pad. Zo eenvoudig is het bij Autolampen.nl!

Opmerking: Deze OSRAM lampen zijn niet toegelaten voor gebruik op de openbare weg. Ze hebben geen E-keurmerk. Het gebruik op openbare wegen maakt dat de goedkeuring voor de auto kan komen te vervallen, waardoor ook uw verzekering ongeldig wordt.

Filter

Osram Cool Blue Boost H7 duobox
€19,95
Beste LED look halogeenlampen
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Cool Blue Boost H1 duobox
€17,95
Beste Xenonlook halogeenlampen
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Cool Blue Boost H4 duobox
€18,95
Beste Xenonlook halogeenlampen
* Incl. btw Excl. Verzendkosten