• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Start boosters & kabels

Osram startkabels
Als het gaat om startkabels, wilt u natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Als de accu van uw auto leeg is, wilt u deze makkelijk en snel weer kunnen opladen. Wat dat betreft kunt u altijd rekenen op de kwaliteit van de Osram startkabels. Het zijn start boosters van goede kwaliteit waarmee u snel weer de weg op kunt.

Startkabels en jump starters
In ons aanbod vindt u niet alleen Osram startkabels, maar ook jump starters van dit topmerk. Met behulp van deze jump starters kun u in een hele korte tijd uw voertuig opstarten. Maar u kunt ze ook gebruiken om uw elektronische gadgets op te laden. Het compacte ontwerp past makkelijk in uw dashboardkastje, zodat u de jump starter altijd bij de hand hebt.

Bestel uw startkabels bij Autolampen.nl
Bent u op zoek naar een startkabel en wilt u daarvoor niet veel betalen? Kijk dan zeker eens naar de Osram startkabels in ons aanbod. Wij kunnen de allerscherpste prijzen bieden voor de startkabels. En daar kunt u van profiteren. De beste kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Dat is het voordeel bij Autolampen.nl.

Bekijk ons actuele aanbod
Op deze pagina kunt u zien welke Osram startkabels en jump starters wij momenteel in het aanbod hebben. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met de allernieuwste producten van dit topmerk. Neem dus regelmatig een kijkje om ons actuele aanbod te kunnen zien. Bestellen gaat heel eenvoudig online, dus u hoeft uw stoel niet uit! Wij komen de gewenste producten snel op het door u gewenste adres afleveren. Dat is de service van Autolampen.nl.

 

Filter

Osram BATTERYstart 200 - Autolampen.nl
€89,95
Een veilige en compacte jump starter voor 12V voertuigen tot 3L benzinemotoren
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram BATTERYstart 300 - Autolampen.nl
€127,95
Een krachtige, compacte jump starter voor 12V voertuigen tot 6L benzine en 3L diesel
* Incl. btw Excl. Verzendkosten