• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Verzenden & retourneren

Ordergrootte

Wij hanteren geen minimum ordergrootte.  Alle orders, hoe klein ook, worden veelal uit voorraad geleverd.

Vrachtkosten

Autolampen.nl berekend €6,95 aan vrachtkosten voor alle orders. Wij proberen alle orders altijd dezelfde werkdag te versturen mits het product op voorraad is en voor 14:30 besteld is. 

Vervoer met DHL

In principe versturen wij per DHL. Wij houden het recht voor om op andere wijze te versturen. Uiteraard wordt u hieromtrent geïnformeerd.

DHL bezorgt uw bestelling op het door u aangegeven adres. Bij levering van uw bestelling zal de chauffeur vragen te tekenen voor ontvangst. Controleer bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst van het pakket verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn dan kunt u het pakket weigeren. Indien u niet aanwezig bent, levert de chauffeur af bij de buren (tenzij u aangegeven heeft dit niet te willen tijdens het bestellen) en doet een kennisgeving in de brievenbus en of servicepunt.

Mocht u geen buren hebben of is levering daar niet mogelijk of ongewenst, ontvangt u een kennisgeving met een trackingnummer. Met dit trackingnummer kunt U dan contact opnemen met uw DHL depot. Ook wordt in de standaard procedure één werkdag later een tweede maal het pakket aangeboden en geldt nogmaals bovenstaande procedure.

Wat te doen bij annuleren en retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Autolampen.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]l. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vragen over uw retour? U kunt altijd contact opnemen via onze klantenservice