• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Philips Xenon Vision

Iedereen kent natuurlijk ondertussen de bekende xenon lampen, maar kent u ook de unieke Philips Xenon Vision lampen? Deze HID (High Intensity Discharge) lampen geven tweemaal zoveel licht dan de standaard xenon lampen. En daar profiteren u en de andere weggebruikers van. Het felle licht is zelfs vergelijkbaar met daglicht

Waarom xenon?
Waarom zou u xenon autolampen bestellen? Xenon heeft heel veel voordelen, waaronder de levensduur van de lampen. Maar wat ook heel belangrijk is, is dat bestuurders zich met de xenon verlichting beter kunnen concentreren op de weg en hindernissen en verkeerstekens sneller kunnen onderscheiden dan bij traditionele lampen. En dat geldt ook voor de Philips Xenon Vision lampen. Dit zijn de ook de perfecte vervangingslampen voor de standaard xenon lampen omdat deze ook nog eens tweemaal zoveel licht geven.

Diverse varianten
Of u nu op zoek bent naar D1S, D2S of D3S Xenon koplampen, bij Autolampen.nl vindt u alle varianten in het assortiment. Met deze lampen bent u verzekerd van goede kwaliteit voor een hele scherpe prijs.

Philips Xenon Vision in onze webshop
Heeft u de juiste Philips Xenon Vision autolampen in onze webshop gevonden? Leg deze dan in uw winkelwagentje en vul de rest van uw gegevens in. Wij zorgen ervoor dat de autolamp of de autolampen op het door u aangegeven adres bezorgd worden. Voor het bestellen van autolampen hoeft u dus voortaan de deur niet meer uit, hoe makkelijk is dat!

Filter

Philips Xenon Vision D3S
€64,50
Ideaal als vervangingslamp
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Philips Xenon Vision D2S
€39,95
Ideaal als vervangingslamp
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Philips Xenon Vision D1S
€57,50
Ideaal als vervanging
* Incl. btw Excl. Verzendkosten