• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Philips Xenon Xtreme Vision

Philips Xenon Xtreme Vision gen2

De naam ‘Xtreme Vision’ zegt het al, met deze xenon autolampen van Philips heeft u extreem veel zicht op de weg. Tot wel 150% meer dan standaard xenon lampen. De lampen zijn geschikt voor de meest veeleisende autobestuurders.

Comfortabeler en veiliger
De Philips Xenon Xtreme Vision autolampen hebben een kleurtemperatuur van 4800 K. Hierdoor kunt u veel comfortabeler en veiliger rijden in het donker. De lampen produceren bovendien een langere lichtstraal, waardoor u nog meer kunt zien op de weg en eerder kunt schakelen. Het zijn zogeheten HID ofwel High Intensity Discharge lampen van de kwaliteit die u van het merk Philips gewend bent. Hoogwaardige prestaties waar u op kunt rekenen!

Maak uw keuze
In onze webshop kunt u terecht voor de autolampen van Philips, waaronder de Philips Xenon Xtreme Vision lampen. Deze kunt u bij ons bestellen in de varianten D1S, D2S en D3S. De lampen zijn allemaal volledig ECE goedgekeurd, dus daar kunt u op rekenen.

Bestel uw Philips Xenon Xtreme Vision lampen online
Bestellen bij Autolampen.nl is heel eenvoudig. U kiest de Philips Xtreme Vision lamp of de lampen die u wenst, legt deze in uw winkelwagen, u vult uw gegevens in en rekent af. Betalen kan veilig via iDeal of PayPal. Wij komen de autolamp of autolampen vervolgens bezorgen op de door u aangegeven locatie. U hoeft er dus uw stoel niet voor uit te komen om autolampen te bestellen bij Autolampen.nl. 

Filter

Philips D3S Xtreme vision gen2
€74,95
Xenonlampen van topkwaliteit
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Philips D2S Xtreme vision gen2
€58,95
Beter zicht door veilig rijden
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Philips D1S Xtreme vision gen2
€65,00
Tot 150% meer zicht
* Incl. btw Excl. Verzendkosten