• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Osram TYREinflate 2000- Autolampen.nl

Osram TYREinflate 2000- Autolampen.nl

€59,95 AVP €49,95
Artikelnummer: OTIR2000
Levertijd: Uit voorraad leverbaar

De nieuwe oplaadbare digitale bandenpomp van het topmerk Osram is genaamd de OTIR2000. Deze bandenpomp is voorzien van een digitaal display en achtergrondverlichting voor eenvoudigere en nauwkeurige drukmetingen in BAR, KPA en PSI. De Osram OTIR2000 heeft een intern geheugen en is uitgerust met een auto stopfunctie. Hij stopt automatisch wanneer de juiste en vooraf ingestelde druk is behaald.

Met de meegeleverde USB kabel kan de Osram OTIR2000 worden opgeladen en hier is dus geen 12V stopcontact voor nodig. Deze bandenpomp kan ook worden gebruikt voor motor, scooter en fietsbanden. Het lichte en compacte design van de Osram OTIR2000 maakt hem ideaal voor gebruik onderweg en kan hij overal mee naar toe.

De Osram oplaadbare bandenpomp wordt geleverd met een opbergtas voor in de auto, tas of rugzak. En een beugel voor montage en opslag op de fiets !

Ook is de Osram OTIR2000 voorzien van een powerbankfunctie voor het opladen van andere elektronische apparaten, zoals bijvoorbeeld de mobiele telefoon.

Bovendien heeft de Osram OTIR2000 een geïntegreerde zaklampfunctie die 's nachts of bij slechte lichtomstandigheden voor verlichting zorgen. Ook inbegrepen is een 2-delige adapter set die kan worden gebruikt als een aansluiting voor fietsen, ballen en andere opblaasbare voorwerpen met ventielen. Dus ook ideaal voor op vakantie.

En voor deze bandenpomp hoeft u niet teveel te betalen, bij Autolampen.nl kunt u altijd rekenen op de aller scherpste prijzen. Bestel deze oplaadbare bandenpomp online en laat deze bij u thuis bezorgen. Zo makkelijk is het! 

De eigenschappen:

  • Oplaadbare bandenpomp
  • Ook te gebruiken als powerbank
  • Digitaal display in PSI, BAR, kPA
  • Handige Auto stop functie
  • Compleet met 2 delige adapterkit voor fietsbanden, ballen en o.a. luchtbedden
  • Meegeleverd met een opbergtas en bidonhouder
0 sterren op basis van 0 beoordelingen