• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende werkdag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Osram Xenon Night Breaker Laser

Osram Xenon Night Breaker Laser NextGen

Osram Xenon Night Breaker Laser NextGen lampen zijn nu ook een in een Xenon-variant verkrijgbaar. En dat zijn niet zomaar Xenon autolampen. Deze zorgen namelijk voor tot wel 220% meer zicht op de weg! Dat verschil merkt u meteen wanneer u deze lampen aanschaft. En omdat Autolampen.nl uit Zoeterwoude een certified reseller is van het merk Osram vindt u deze uiteraard in onze webshop terug, voor de scherpste prijzen.

De vele krachtige voordelen van Osram Xenon

De Osram Xenarc Night Breaker® Laser lampen hebben veel krachtige voordelen. De sterke xenon lampen zorgen voor beter zicht en doordat ze meer licht afgeven, kunt u sneller reageren en tekens en obstakels sneller herkennen. Bovendien zorgen ze voor een hoger rijcomfort, in het bijzonder ook voor ouderen en brildragende bestuurders. En natuurlijk kunt u rekenen op de premiumkwaliteit die u van dit Duitse merk gewend bent.

Rijden in het donker? Geen enkel probleem

De Osram Xenon Night Breaker Laser NextGen autolampen zorgen ervoor dat rijden in het donker geen enkel probleem meer is en zelfs een waanzinnige ervaring wordt! Hier zorgt onder andere ook de geoptimaliseerde lichtverdeling voor. Deze lampen zijn bovendien ECE-goedgekeurd. Naast Osram bieden wij ook lampen aan van andere merken. Zo bent u voor de Philips LED H7 Ultinon Essential lampen bij ons in goede handen.

Bestel uw nieuwe lampen

Wilt u deze Osram Xenon Night Breaker Laser NextGen lampen snel in huis hebben? Bestel ze dan bij Autolampen.nl. Wij leveren de Osram lampen direct uit voorraad en bieden de service en accessoires die u nodig heeft. Voor onze uistekende autolampen belt u naar +31(0)71 5899 326 of stuurt u een e-mail naar [email protected] en we helpen u graag verder.

Let op: Osram adviseert om de lampen per paar te verwisselen om kleurverschil te voorkomen.

Filter

Osram Xenon Night Breaker Laser D3S NextGen
€89,50
Tot 220% meer licht op de weg
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Xenon Night Breaker Laser D1S NextGen
€79,50
Tot 200% meer licht op de weg
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram Xenon Night Breaker Laser D2S NextGen
€58,95
Tot 200% meer licht op de weg
* Incl. btw Excl. Verzendkosten