• Officiële Partner Osram

    Top kwaliteit autolampen

  • Authorized Dealer Philips

    De nummer 1 in autolampen

  • De scherpste prijzen

    van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende dag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Retrofit ledlamp Philips

Dankzij een retrofitlamp van Philips verruilt u de hallogeenverlichting van uw auto voor ledverlichting. Waarom zou u dat doen? Ledverlichting heeft een aantal voordelen. U ziet meer op de weg dankzij deze superieure verlichting. Het tweede grote voordeel hiervan is dat uzelf op de weg ook een stuk beter zichtbaar bent.

 

 

Ledverlichting in uw auto dankzij een retrofit ledlamp van Philips

 

Autolampenkopen.nl is een authorized dealer van het gerenommeerde merk Philips. Wij kunnen daarom de retrofit ledlamp van Philips aan u aanbieden tegen de scherpste prijzen. Met retrofit maakt u ledverlichting mogelijk in uw auto waar deze eerder hallogeenlampen had. De Philips H7 ledlamp is een uitstekende optie wanneer u op zoek bent naar een retrofit oplossing. Zo rijdt u met de beste koplampen voor uw auto.

 

Bestel uw Philips-verlichting bij de authorized dealer

Voor een retrofit ledlamp van Philips bent u in goede handen bij Autolampenkopen.nl, dé authorized Philips dealer. U bestelt uw lampen eenvoudig in onze webshop. Heeft u vragen over onze producten? Onze experts beantwoorden graag uw vragen. Bel naar +31(0)71 5899 326 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wilt u de producten zien voordat u een beslissing maakt over de aanschaf ervan? Maak dan een afspraak om ons in Zoeterwoude te bezoeken.

Filter

Osram Ledriving W5W oranje
€9,95
Retrofit led lampen, 80% energiezuiniger!
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram ledcbtrl canbus control unit 50w
€26,95
Storingsmeldingen eenvoudig omzeilen
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Osram LED H4 XTR
€75,00
H4 ombouwset van halogeen naar LED!
* Incl. btw Excl. Verzendkosten