• Officiële Partner Osram

  Top kwaliteit autolampen

 • Authorized Dealer Philips

  De nummer 1 in autolampen

 • De scherpste prijzen

  van Nederland!

Voor 14.00 besteld; De volgende dag in huis!
Zoeken
Whatsapp(Stuur ons uw vraag)

Osram Cool Blue IntenseBent u op zoek naar halogeen lampen met een witte, xenonachtige uitstraling? Dan zijn de Osram Coolblue Intense lampen waarschijnlijk de meest witte autolampen die u kunt vinden. Het zijn de lampen die het meest dicht in de buurt komen van de bekende xenon lampen. En deze lampen kunt u online bestellen bij Autolampen.nl.

De eigenschappen van Osram Coolblue Intense
De Osram Cool Blue Intense lampen hebben een blauwachtig-wit lichtbeeld en ze zijn goedgekeurd voor gebruik op de openbare wegen in Europa (E-keuringsteken). De lampen hebben een kleurtemperatuur van 4200 Kelvin.

De eigenschappen op een rij:

 • Licht wat lijkt op Xenon
 • 4200 Kelvin
 • Lampen met een E-teken

Online bestellen
Heeft u interesse in de Cool Blue Intense lampen? Dan kunt u deze online bestellen. Wij hebben een ruime collectie als het gaat om deze lampen, zodat u altijd de juiste lampen kunt vinden. Bij ons vindt u Osram lampen voor de scherpste prijzen van Nederland.

Official Osram partner
Nog meer reden om bij Autolampen.nl te bestellen: wij zijn official partner van Osram. Wij kopen rechtstreeks in bij dit merk, dus u heeft altijd de beschikking over originele lampen. Wij zijn specialist als het gaat om autolampen: de juiste lampen voor de scherpste prijs!

Filter

Geen producten gevonden...